Rólunk

Üdvözöllek a BPerfect Nyelvstúdió – érdi nyelviskola honlapján!

Amennyiben nyelvtanulás, az érettségi vagy a nyelvvizsga megszerzése a célod, esetleg segítségre van szükséged nyelvtudásod tökéletesítéséhez, vagy egyszerűen csak szeretnéd a nyelvet gyakorolni, akkor jó helyen jársz! A BPerfect érdi nyelviskola megpróbálja minden idegen nyelvi szükségletedet kielégíteni!

Az érdi nyelviskola 2010 szeptemberében kezdte meg működését. A nyelviskola Érden a városközpontban, könnyen megközelíthető helyen, közvetlenül a Stop.Shop-pal szemben található, parkolási lehetőséget is biztosítva. Jogosítvánnyal nem rendelkező diákjaink számára is Érd-Alsó, Érd-Felső vasútállomás, valamint Érd Autóbuszpályaudvar is karnyújtásnyira található a nyelviskola bejáratától. A nyelviskola Érden biztosít lehetőséget több nyelv elsajátítására a város vonzáskörzetében – főleg Tárnokon, Sóskúton, Diósdon, Százhalombattán, Pusztazámoron, Ercsiben – lakóknak is.

Az érdi nyelviskola angol és német nyelvek oktatását kínálja magánórák vagy csoportos nyelvi foglalkozások keretében. Az általános nyelvtanfolyamok mellett folyamatosan indítunk nyelvvizsgára, érettségire, illetve szaknyelvi vizsgára felkészítő tanfolyamokat (gazdasági, turizmus, vendéglátás) is. Továbbá, ha valakinek korrepetálásra van szüksége az adott nyelvek egyikéből, abban is állunk rendelkezésre.

Az érdi nyelviskola 2017 márciusától a LanguageCert hivatalos nyelvvizsgahelye. A nyelvvizsgáról szóló tájékoztatónkat itt találja, míg a nyelvvizsga leírást itt tekintheti meg.

apple-spanyol-masolata