Nyelvtanfolyamok

Mindenki valamilyen késztetésből – legyen az belső vagy akár külső – kezd nyelvtanulásba, nyelvtanfolyamba. Van akinek az érettségi megszerzése a cél, olyan is akad, aki a nyelvvizsgát szeretné maga mögött tudni, illetve előfordul, akinél a folyamatos szinten tartás a lényeg.
Nyelviskolánkban Érden a legkülönbözőbb nyelvtanfolyam variációk is megtalálhatóak. Legyen szó érettségire – nyelvvizsgára való felkészítésről, különböző szakmai-, vagy akár egy teljesen általános nyelvtanfolyam esetéről, mi legjobb tudásunk szerint fogunk Neked segíteni!

Választható nyelvek: angol és német

Nálunk minden óra 60 percből áll!

Nyelvstúdiónkban minden igénynek megpróbálunk eleget tenni, hogy célodat elérd!
Mielőtt beiratkoznál, részt veszel egy szintfelmérésen, amely alapján ki tudjuk választani a tudásszintednek legmegfelelőbb nyelvtanfolyamot. A szintfelmérőtől egyetlen esetben tekintünk el, amennyiben teljesen kezdő vagy az adott nyelvből.

A Közös Európai Referenciakeret által meghatározott nyelvi szintek

A BPerfect Nyelvstúdió a diákok igényeit teljes mértékben próbálja kielégíteni, ugyan a BPrefect Nyelvstúdió hivatalos LanguageCert nyelvvizsgahely mégsem köteleződtünk el egy nyelvvizsga mellett, hanem a diák tudásának, igényeinek felmérése után közösen határozzuk meg a nyelvvizsga típusát, melyen a diák részt fog venni.

Legtöbbször a LanguageCert nyelvvizsgát ajánljuk diákjaink számára, de TELC, ECL, IELTS, EURO, ÖSD, GOETHE és egyéb szakmai nyelvvizsgák területén is értünk már el sikereket.

Egy kis segítség:

http://languagecert.hu

http://telc.hu/

http://www.ecl.hu/pages/Default.aspx

http://www.oesterreichinstitut.hu/

http://www.goethe.de/ins/hu/bud/huindex.htm

A Alapszintű nyelvhasználó

A1 Minimumszint

Képes egyszerű kapcsolat kialakítására, ha a beszélgető partner lassan, és egyszerűen fogalmaz. A mindennapi szükségletekkel kapcsolatos kérdéseket fel tudja tenni, és azokra válaszolni is tud. Egyszerű kifejezésekkel és mondatokkal be tudja mutatni lakókörnyezetét, és jellemezni tud személyeket.

A2 Alapszint

Egyszerű információcserére képes olyan rutinszerű helyzetekben, ahol mindennapi tevékenységekről vagy témákról van szó. Akkor is képes rövid információcserére, amikor nem érti teljes mértékben a beszélgető partnert. A társalgásban folyamatosan részt tud venni. Be tudja mutatni családját, életkörülményeit, tanulmányait, szakmai tevékenységét egyszerű mondatok használatával.

B Önálló nyelvhasználó

B1 Küszöbszint

Utazás során a legtöbb szituációban elboldogul. Részt tud venni általános, érdeklődési körének megfelelő társalgásban, anélkül, hogy előtte felkészülne. Egyszerű kifejezések segítségével folyékonyan tud beszélni eseményekről, tervekről, célokról, valamint érvekkel és ellenérvekkel tudja alátámasztani mondandóját.

B2 Középszint

Könnyed, folyékony társalgást tud kialakítani az anyanyelvi beszélővel. Ismert témákban világosan és érthetően ki tudja fejezni magát. Véleményét érvekkel és ellenérvekkel tudja alátámasztani, valamint részletekbe menően ki tudja fejteni egy adott lehetőség előnyeit és hátrányait.

C Mesterfokú nyelvhasználó

C1 Haladó

Folyékonyan és gördülékenyen tudja magát kifejezni. Különféle társadalmi és szakmai szituációkban hatékonyan fejti ki gondolatait. Pontosan, célratörően fogalmaz, hozzászólásait a beszélgető partner gondolataihoz tudja igazítani. Bonyolultabb dolgokról is világosan és részletesen fogalmaz, és mondandójához kapcsolódó más témaköröket is be tud vonni a beszélgetésbe.

C2 Mesterfok

Könnyedén részt tud venni bármilyen témakörű társalgásban, vitában. Sajátos kifejezéseket és összetett nyelvi fordulatokat biztonságosan alkalmaz. Gördülékenyen, szabatosan, az árnyalatokra is ügyelve kommunikál. Ha elakad, mondandóját úgy át tudja fogalmazni, hogy az a beszélgető partnernek nem tűnik fel. Világosan és folyamatosan, stílusát a helyzethez igazítva írja le vagy fejti ki mondandóját bármilyen témakörben, előadását logikusan szerkeszti meg.