Német Tanfolyamok

Minden 2018-as nyelvvizsgánk előtt 2,5 hónappal szervezünk egy próbavizsgát, amely során részt vehetsz egy a vizsgához megszólalásig hasonló mintavizsgán.

A nyelvvizsgán felmérheted mind a négy készséged.

A következő vizsgarészeken veszel részt:

Beszédértés, szövegértés, beszédkészség és írott szövegalkotás

A próbavizsga ára: 4500 Ft.

A próbavizsga kb. 3-4 órát vesz igénybe.

A próbavizsga során a tanáraink úgy javítják ki a leveleket, mint az eredeti vizsgán és visszajelzéseket is készítenek az adott vizsgázóról.

A következő próbavizsga időpontja: 2018. szeptember közepén

 

40 órás vizsgafelkészítő tanfolyamokat is indítunk a vizsga előtt 2 hónappal heti 2*2,5 órában.

Tanulj és vizsgázz egy helyen!

Szeretnél sikeresen felkészülni 2 hónap alatt a középfokú nyelvvizsgádra? Gyere, tanulj nálunk, felkészült, vizsgaorientált tanárainknál!

Miért minket válassz?

2 hónap intenzív nyelvtanulás alatt tanáraink megtanítják a vizsgázási módszertanokat, stratégiákat, nem fogsz idegenkedni a vizsgafeladatoktól.

Nagy vonalakban átismétled a nyelvtant, a főbb szerkezeteket, amelyek szükségesek a vizsgán, bővíted a szókincseteket (a nyelviskolai Quizlet segítségével), rengeteget beszélsz (meg vannak adva a témák), a beszédkészség fejlesztésére is hangsúlyt helyezünk.

2 hónap alatt írsz 2 komplett próbavizsgát (egyet félidőben, a másikat a tanfolyam legvégén)

*Sikeres vizsga* garanciát kapsz, ami azt jelenti, hogy ha mindent elkövettél annak érdekében, hogy sikerüljön a nyelvvizsgád, vagyis mindent megcsináltál és teljesítettél, amit tőled kértünk, és a próbavizsgáid is kiemelkedően sikerültek (90 % felett), akkor a következő felkészítő tanfolyamon 50 % kedvezménnyel vehetsz részt.

A te sikerességed érdekében van egy feltétele a tanfolyamon való részvételnek, nem szeretnénk senkit se becsapni, 2 hónap alatt nem lehet kezdő szintről megtanulni németül.

  • Vagy részt veszel a próbavizsgánkon és legalább 45-60 %-os eredményt érsz el.
  • Vagy részt veszel egy egyéni szintfelmérésen, ahol a tanárnak legalább egy gyenge középfokú szintet kell megállapítson nálad.

A következő tanfolyamunk kezdési időpontja:  2018. szeptember közepe.

A tanfolyam ára:

 

 

óráink 60 percesek, egy alkalom 2,5 óra