Munkavállalás

 

Nyelvtanulás külföldi munkavállaláshoz és állásinterjúra

Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy külföldön próbálnak szerencsét, melynek elengedhetetlen feltétele, hogy már jó előre gondoskodjanak a megfelelő nyelvtudásról. A munkavállaláshoz nem feltétlenül szükséges a nyelvtani ismeretek tökéletes elsajátítása, így a mi tanfolyamaink is leginkább a hétköznapi helyzetek megoldására összpontosít az adott nyelven. Több éves tapasztalatunk alapján kialakítottunk egy olyan beszédcentrikus tanmenetet, mely során diákjaink többek között a munkához, utazáshoz és különféle ügyintézéshez szükséges alapokat szerezhetik meg. A nyelvtanulás mellett, természetesen a kiutazással kapcsolatos dokumentumok szakszerű fordításában is segítséget nyújtunk.

A külföldön dolgozó magyar munkavállalók és volt diákjaink véleménye is az, hogy jobb, minél több nyelvtudással belevágni a külföldi munkavállalásba, így később annál könnyebben érvényesülhetünk az állásinterjún és a későbbi munkahelyen, illetve így van biztosítva az előrelépés lehetősége.

A siker egyik kulcsának a nyelvtudást tartják a diákok, akik külföldre vagy állásinterjúra készülnek, így Mi segítünk abban, hogy a nyelvtanulás folyamata már itthon elkezdődjön, hogy ne korlátozza a külföldi álláskeresést, és csökkenjen a kiszolgáltatottság, illetve a külföldön lévő bizonytalanság.

Külföldi munkavállaláskor a rendelkezésre álló idő az egyik legfontosabb tényező. Sokak számára nagyon kevés idő jut a felkészülésre, így a hatékonyság az, aminek külön figyelmet kell szentelnünk. Már a kezdetekben megismertetjük diákjaikkal a rájuk váró helyzetek (állásinterjúk, bemutatkozás) jelentős részét, így felkészülten kommunikálhatnak leendő munkahelyükön vagy lakókörnyezetükben.

Az eddigi tanfolyamaink a következő szakterületek érintették: vendéglátás, gasztronómia, szállodaipar, egészségügy, fuvarozás és szépségipar.