GYIK

1. Van regisztrációs/jelentkezési/beiratkozási díj?

A Bperfect Nyelvstúdió ingyenesen biztosítja a szintfelmérést, mely során a diákot a tudásának megfelelő csoportba soroljuk be. Az egyéni oktatás esetén szintén történik egy személyes elbeszélgetés az órák megkezdése előtt, mely szintén ingyenes.

Regisztrációs / jelentkezési / beiratkozási díj sincs. A tanfolyamon történő részvételhez a tanfolyam első órájának végén kell befizetni a részvételi díjat.

2. Mikor kell befizetni a tanfolyamdíjat?

Legkésőbb a tanfolyam első órájának végéig, melyen a diák eldöntheti, hogy megfelelőnek-e tartja-e a csoportját, illetve inkább az egyéni oktatás formáját választja.

3. Lehet-e részletekben fizetni?

Nem, egy 8 alkalmas bérletet (csoport esetén), illetve egy 4 alkalmas bérletet (egyéni oktatás esetén) ki kell fizetni. Ennél hosszabb időtartamra nem kell elköteleződni.

4. A tanfolyam ára tartalmazza a tankönyvek árát is?

A tanfolyam árában a tankönyv ára nincs benne. Tanulóink számára azonban kedvezményes áron biztosítjuk a tankönyveket.

5. Hol lesznek az órák?

Az órák a BPerfect Nyelvstúdióban, Érden a Budai út 28. 3.emelet/7-ben kerülnek megtartásra.

6. Hogyan lehet megközelíteni az iskolát?

Iskolánk a városközpontban található, környékén parkolási lehetőséggel; illetve tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető, a busz- és vasúti pályaudvar is 1-2 perc sétára található.

7. Hogy működik a szintfelmérés?

Szintfelmérőt egy személyes találkozó keretén belül – időpont egyeztetés után- lehet elvégezni, mely során a diák nem csak írásban, hanem szóban is bizonyítja az eddigi tudásszintjét, illetve megismerkedhet a tanárainkkal, hogy kialakuljon a kölcsönös szimpátia. A szintfelmérés alapján történik a diák csoportba sorolása.

8. Hány óra nyelvtanulás szükséges az alap-, a közép- és a felsőfokú nyelvvizsgához?

Egy szint ugrásához körülbelül 200-240 tanórára van szükség. Ez azt jelenti, hogy kezdő szintről az alapfokú nyelvvizsgához 200-240 óra, a középfokú nyelvvizsgához 400-480 óra, a felsőfokú nyelvvizsgához 600- 720 óra nyelvtanulás szükséges. Ez egy hozzávetőleges szám, mely az egyén képességeitől, motivációjától függően rövidülhet, vagy kitolódhat.

9. Maximum hány fősek a csoportok?

Egy nyelvcsoport maximum 4 főből áll. Nagy hangsúlyt fektetünk a kiscsoportos oktatásra.

10. Lehet-e egyéni oktatásban részesülni?

Igen, lehet egyéni oktatásban részesülni. Az oktatás ára: 2500-2600 Ft/ 60 perc.

11. Részt lehet-e venni bemutató órán a beiratkozás előtt?

Amennyiben van futó nyelvcsoportunk azon a nyelvi szinten, amelyre Ön szeretne beiratkozni, szívesen látjuk egy bemutató órán.

12. Értesítenek-e a tanfolyam kezdetéről?

Minden esetben igyekszünk a meghirdetett kezdéshez tartani magunkat. Ennek ellenére előfordulhat kisebb csúszás. Ilyen esetekben viszont mindenképpen értesítjük Önt telefonon vagy e-mailen. A tanáraink folyamatosan tartják a kapcsolatot a diákjaikkal.

13. Mi történik, ha nem tudok eljönni az órára?

Ha nem tud jönni nyelvórára, amikorra meg van hirdetve a csoport, vagy meg lett beszélve az egyéni óra, akkor telefonon vagy e-mail-ben jeleznie kell felénk 24 órával az óra kezdete előtt és így az órát nem tekintjük megtartottnak. Rugalmasak vagyunk, ha időben jelzi a kezdés előtt, akkor az órája sem veszik el, azaz nem történik semmi. A következő órán találkozunk.

14. Én nyelvvizsgát szeretnék, arra hogyan készülhetek fel nálatok?

Nyelviskolánk több éve készít fel tanulókat nyelvvizsgákra rendszeresen. Ha nálunk tanul, megismerjük személyiségét és a tanulással kapcsolatos erősségeit, gyengeségeit is. Ebből kiindulva javaslunk leginkább Önnek megfelelő nyelvvizsgát, amire külön felkészítő tanfolyamon fogja begyakorolni az adott vizsga típusfeladatait, követelményeit.

15. Szerveztek nyelvvizsgát is?

Nyelviskolánk nem vizsgáztató hely, csak felkészítünk, illetve próba nyelvvizsgára van lehetőség. Gyakorlatilag mielőtt megkezdi a nyelvvizsga felkészítést, részt fog venni egy próbanyelvvizsgán. Itt írásban és szóban ad számot a nyelvtudásáról, amit a nyelvvizsgák sztenderdjei alapján ki is értékelünk. Ha az elvárt tudásszinttel rendelkezik, neki állhat a felkészülésnek. Ha hiányosságokra derül fény a próba vizsgán, akkor azokat még korrigáljuk, mielőtt elmenne az igazi nyelvvizsgára.

16. Kocsival szeretnék járni hozzátok, tudok parkolni valahol?

Díjmentes a parkolás az egész környéken, illetve az emeletes házak közötti parkolóban.